MD-2002, Moldova, mun. Chișinău, șos. Muncești, 380

Producători

Berga — o marcă comercială bazată pe mai mult de 80 de ani de tradiție — un exemplu perfect de evoluție continuă a produselor de primă clasă. Berga astăzi — marca comercială a celui mai mare producător mondial de baterii Johnson Controls. Datorită experienței mondiale în domeniul echipamentelor primare, noile tendințe tehnice sunt rapid implementate în practică.

O nouă forță pe străzile Europei. Duracell — durabilitatea maximă și durata de viață, puterea maximă în situații extreme și dezvoltarea continuă a produselor. Astăzi, vehiculele moderne necesită totul începînd cu o baterie de pornire. Bateriile Duracell sunt proiectate pentru a oferi performanțe maxime și pornire fiabilă zi după zi în toate condițiile.

GS Yuasa este principala forță motrice de pe piață, fiind unul dintre cei mai importanți producători de baterii auto și motociclete din lume. Ca furnizor de sisteme de alimentare cu energie de înaltă performanță, acesta contribuie la asigurarea fiabilității infrastructurii sociale.

Site-ul oficial: https://www.yuasa.co.uk/

Hyundai Oilbank — o diviziune a corporației Hyundai, creată prin achiziționarea în 1993 de Kukdong Oil Rafinare, fondată în 1964 ca prima companie petroliera privata din istoria Coreei de Sud. Din 2006, Hyundai Oilbank controleaza mai mult de 20% din ulei de combustibil lichid ușor, aproximativ 30% de instalații producătoare de petrol din Coreea de Sud, și este cel mai mare operator pe piață de stații de benzină, avînd mai mult de 2000 de stații.

MITASU OIL CORPORATION este un producător de frunte de fluide și uleiuri de motor de înaltă calitate pentru mașinile japoneze. Înțelegerea nevoilor clienților noștri a fost și rămâne întotdeauna o componentă cheie a succesului nostru pe termen lung și unul dintre elementele principale ale filosofiei companiei noastre. Ca urmare, produsele noastre îndeplinesc și, în majoritatea cazurilor, depășesc cele mai înalte standarde internaționale de calitate *.

Site-ul oficial: https://www.mitasuoil.com

UTB B. V. „Furnizarea celor mai bune produse cu cel mai bun serviciu într-o manieră atractivă și responsabilă”.

Site-ul oficial: https://www.utboils.com/

Wynn's oferă o gamă largă de aditivi pentru a preveni și a rezolva probleme care afectează funcționarea motorului. Ca o alternativă la repararea mecanică, multe probleme legate de mașină pot fi rezolvate sau prevenite de aditivii chimici.

Site-ul oficial: https://www.wynns.eu/

Yigit Aku Corp.a fost fondată la Ankara în 1976 ca unul dintre principalii investitori din țară. Astăzi Yigit Aku Corp.are o capacitate anuală de producție de 7.000.000 de baterii prin introducerea tehnologiei avansate în fabrica sa, care este de fapt o bază de producție situată pe o suprafață de 40.000 m2.

Performanţă. Asta este tot de ce aveți nevoie de la o baterie, indiferent dacă lucrați, conduceți pe teren accidentat sau pur și simplu vă distrați. Dacă căutați energie curată, ați găsit-o. Bateriile OPTIMA® sunt o sursă de energie fiabilă și puternică. Datorită tehnologiei noastre unice SPIRALCELL®, bateriile OPTIMA oferă o durată de viață mai lungă și o rezistență la vibrații, de 15 ori mai mare decât bateriile convenționale. Pentru siguranță, acestea sunt echipate cu un sistem de protecție împotriva scurgerilor și nu necesită întreținere.