MD-2002, Moldova, mun. Chişinău, şos. Munceşti, 380

Producători

Berga — o marcă comercială bazată pe mai mult de 80 de ani de tradiţie — un exemplu perfect de evoluţie continuă a produselor de primă clasă. Berga astăzi — marca comercială a celui mai mare producător mondial de baterii Johnson Controls. Datorită experienţei mondiale în domeniul echipamentelor primare, noile tendinţe tehnice sunt rapid implementate în practică.

O nouă forţă pe străzile Europei. Duracell — durabilitatea maximă şi durata de viaţă, puterea maximă în situaţii extreme şi dezvoltarea continuă a produselor. Astăzi, vehiculele moderne necesită totul începînd cu o baterie de pornire. Bateriile Duracell sunt proiectate pentru a oferi performanţe maxime şi pornire fiabilă zi după zi în toate condiţiile.

GS Yuasa este principala forţă motrice de pe piaţă, fiind unul dintre cei mai importanţi producători de baterii auto şi motociclete din lume. Ca furnizor de sisteme de alimentare cu energie de înaltă performanţă, acesta contribuie la asigurarea fiabilităţii infrastructurii sociale.

Site-ul oficial: https://www.yuasa.co.uk/

Hyundai Oilbank — o diviziune a corporaţiei Hyundai, creată prin achiziţionarea în 1993 de Kukdong Oil Rafinare, fondată în 1964 ca prima companie petroliera privata din istoria Coreei de Sud. Din 2006, Hyundai Oilbank controleaza mai mult de 20% din ulei de combustibil lichid uşor, aproximativ 30% de instalaţii producătoare de petrol din Coreea de Sud, şi este cel mai mare operator pe piaţă de staţii de benzină, avînd mai mult de 2000 de staţii.

MITASU OIL CORPORATION este un producător de frunte de fluide şi uleiuri de motor de înaltă calitate pentru maşinile japoneze. Înţelegerea nevoilor clienţilor noştri a fost şi rămâne întotdeauna o componentă cheie a succesului nostru pe termen lung şi unul dintre elementele principale ale filosofiei companiei noastre. Ca urmare, produsele noastre îndeplinesc şi, în majoritatea cazurilor, depăşesc cele mai înalte standarde internaţionale de calitate *.

Site-ul oficial: https://www.mitasuoil.com

UTB B. V. „Furnizarea celor mai bune produse cu cel mai bun serviciu într-o manieră atractivă şi responsabilă”.

Site-ul oficial: https://www.utboils.com/

Wynn's oferă o gamă largă de aditivi pentru a preveni şi a rezolva probleme care afectează funcţionarea motorului. Ca o alternativă la repararea mecanică, multe probleme legate de maşină pot fi rezolvate sau prevenite de aditivii chimici.

Site-ul oficial: https://www.wynns.eu/

Yigit Aku Corp.a fost fondată la Ankara în 1976 ca unul dintre principalii investitori din ţară. Astăzi Yigit Aku Corp.are o capacitate anuală de producţie de 7.000.000 de baterii prin introducerea tehnologiei avansate în fabrica sa, care este de fapt o bază de producţie situată pe o suprafaţă de 40.000 m2.

Performanţă. Asta este tot de ce aveţi nevoie de la o baterie, indiferent dacă lucraţi, conduceţi pe teren accidentat sau pur şi simplu vă distraţi. Dacă căutaţi energie curată, aţi găsit-o. Bateriile OPTIMA® sunt o sursă de energie fiabilă şi puternică. Datorită tehnologiei noastre unice SPIRALCELL®, bateriile OPTIMA oferă o durată de viaţă mai lungă şi o rezistenţă la vibraţii, de 15 ori mai mare decât bateriile convenţionale. Pentru siguranţă, acestea sunt echipate cu un sistem de protecţie împotriva scurgerilor şi nu necesită întreţinere.