MD-2002, Moldova, mun. Chişinău, şos. Munceşti, 380

CASTROL

It's more than just oil. It's liquid engineering. Castrol oferă toate uleiurile, fluidele şi lubrifianţii necesari în toată lumea, pentru fiecare conducător auto, fiecare motociclist şi fiecare industrie.

Marile tendinţe care duc la schimbări în întreaga lume, precum digitalizarea şi urbanizarea, ne accelerează şi îmbunătăţesc încrederea în soluţii tehnologice şi mai sofisticate şi mai avansate. În timpul acestei schimbări, consumatorii şi companiile cer o abordare mai sustenabilă, de la produsele pe care le cumpără şi de la vehiculele pe care le folosesc. Preocupările privind schimbarea climei, calitatea aerului şi deficitul de resurse creează o nevoie urgentă de a acţiona mai sustenabil.
Asigurarea faptului că putem depinde de performanţa şi fiabilitatea tehnologiei aflate în schimbare, precum şi de utilizarea tehnologiei respective pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor într-un mod sustenabil, necesită un partener care să fie de încredere în realitatea prezentă şi în perspectivele pe care le oferă viitorul. La Castrol, experţii construiesc relaţii cu clienţii din întreaga lume, canalizându-se asupra unui nivel record de inovaţii care-i ajută să găsească soluţii pentru provocările lor. Utilizând resursele BP şi colaborând cu o reţea de parteneri de încredere, accelerăm tranziţia la emisii de carbon reduse.
Castrol a fost fondat cu un scop. După peste 120 de ani, moştenirea în pionierat şi inovaţii care anticipează şi vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor îi caracterizează în continuare modul în care desfăşoară activitatea. Acordă suficient timp pentru înţelegerea provocărilor cu care se confruntă clienţii şi colaborează cu partenerii pentru a dezvolta soluţii mai bune.

Metoda Castrol inovatoare nu este diferită nici în ceea ce priveşte sustenabilitatea şi tranziţia la emisii reduse de carbon – fie prin îmbunătăţirea produselor Castrol pentru a ajuta la reducerea emisiilor, îmbunătăţirea eficienţei şi fiabilităţii pentru tehnologiile din ce în ce mai dezvoltate ale vehiculelor electrice şi hibride, fie prin turbine eoliene sau roboţi pentru linia de producţie.

Site-ul oficial: https://www.castrol.com/