MD-2002, Moldova, mun. Chişinău, şos. Munceşti, 380

GS Yuasa

GS Yuasa Corporation este formată din 65 companii subsidiare şi 33 de filiale în ţări din întreaga lume. De mai bine de 100 de ani, GS Yuasa a promovat continuu dezvoltarea economică şi îmbunătăţirea standardelor de viaţă prin dezvoltarea şi fabricarea bateriilor, a sistemelor electrice şi a echipamentelor de iluminat. GS Yuasa este principala forţă motrice de pe piaţă, fiind unul dintre cei mai importanţi producători de baterii auto şi motociclete din lume. Ca furnizor de sisteme de alimentare cu energie de înaltă performanţă, acesta contribuie la asigurarea fiabilităţii infrastructurii sociale.

GS Yuasa Corporation a fost fondată în 2004 după fuziunea dintre Japan Storage Battery Co. Ltd şi Yuasa Corporation. Cu sediul la Kyoto Japonia, GS Yuasa este principala forţă motrice pe piaţă ca un producător de frunte de sisteme energetice de generaţie următoare, care acoperă nu numai utilizarea vehiculelor, ci şi o gamă largă de domenii — de la mare până la aerospaţială, pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai complexe.


Tehnologiile GS Yuasa şi produsele principale pot fi găsite în toate domeniile:
• Transport
• Sisteme de alimentare de rezervă
• Sisteme de alimentare industriale
• Industria aeronautică şi aerospaţială
• Iluminat şi infrastructură
• Cercetări marine

Lideri mondiali
GS Yuasa a fost fondată în 2004 ca o companie mixtă între doi producători de baterii de super-putere — GS şi Yuasa, cu o lungă istorie de dezvoltare şi creştere.
Astăzi GS Yuasa conduce lumea cu soluţii inovatoare în domeniul energiei, variind de la tehnologii moderne şi finisînd cu Staţia Spaţială Internaţională şi submarine cu pilotare umană „Shinkai6500”, la bateriile moderne utilizate în automobile, motociclete, nave, în domeniul căilor ferate şi aerospaţial, inclusiv de stat — modernul Boeing 787 Dreamliner. GS Yuasa utilizează, de asemenea, această tehnologie în bateriile avansate de consum şi industriale şi sistemele de alimentare de rezervă.

Vehicule electrice
GS Yuasa este un lider al unei ere ecologice, cu o atenţie sporită la energia curată şi la dezvoltarea bateriilor de generaţia următoare, cum ar fi bateriile Li-ion şi Nichel Metal Hydride pentru utilizarea în vehicule hibride şi electrice.


Cercetări subacvatice
GS Yuasa oferă o scufundare pilotată a principalei surse de energie, „Shinkai6500”: baterii compacte şi sofisticate care pot rezista la presiunea extremă a apei la adâncime.


Șine electrice
Bateriile Li-ion GS Yuasa instalate în anvelopele din cauciuc elimină necesitatea de folosire a firelor de aer. Aceste trenuri pot funcţiona numai pe baterii.


Cercetările aerospaţiale
Inovaţiile GS Yuasa ajută umanitatea să-şi atingă visul de explorare spaţială, oferind tehnologii avansate necesare supravieţuirii în mediul dur al spaţiului cosmic. Bateriile GS Yuasa joacă un rol decisiv în sistemul de alimentare cu energie a Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Telecomunicaţii
De-a lungul istoriei sale, GS Yuasa a lucrat pentru a crea tehnologii inovatoare şi anume acest angajament serveşte drept bază pentru continuarea eforturilor GS Yuasa de a explora noi oportunităţi în industria electroenergetică sub viziunea corporativă „Inovaţie şi creştere”.

Răspunzînd la nevoile din ce în ce mai sofisticate de azi ale unei game largi de baterii Li-ion ale noului sistem de alimentare de ultima generaţie include nu numai utilizarea vehiculelor, dar, de asemenea, produse dintr-o varietate de domenii, de la industria aerospaţială pînă la adîncimile acvatice pentru a satisface nevoile din ce în ce mai sofisticate ale timpului. De-a lungul istoriei sale, GS Yuasa Corporation lucrează la crearea de tehnologii inovatoare. Acest angajament serveşte drept bază pentru continuarea eforturilor de explorare a noilor oportunităţi în domeniul energiei electrice în cadrul viziunii corporative exprimate în cuvintele „Inovaţie şi creştere”.

Site-ul oficial: https://www.yuasa.co.uk/