MD-2002, Moldova, mun. Chişinău, şos. Munceşti, 380

Hyundai Oilbank Co. Ltd.

HOLDING HYUNDAI

Holding HYUNDAI (traducere — „modernitate, în pas cu vremurile”, Coreea de Sud) este un concern multi-profil şi lider mondial în domeniul ingineriei mecanice. Concernul are multe direcţii, care se specializează într-o anumită industrie, de exemplu: Hyundai Heavy Industries (HHI) — este responsabil pentru producţia de echipamente grele (construcţii, construcţii navale etc. ); Hyundai Kia Automotive Group, care include corporaţii; Hyundai Motor şi Kia Motors, sunt responsabile pentru producţia unui rînd întreg de autoturisme sau a Hyundai Steel, care face parte din acest grup şi este cea mai veche companie de oţel din Coreea de Sud, producătoare de produse din fier şi oţel sau Hyundai Electronics — este echipamentul casnic, audio şi video şi multe altele … Direcţiile de specializare a acestei companii unice din Coreea de Sud sunt foarte şi foarte multe, şi despre unii oamenii obişnuiţi nici nu bănuiau!


Despre Hyundai Oilbank…
Hyundai Oilbank — o diviziune a corporaţiei Hyundai, creată prin achiziţionarea în 1993 de Kukdong Oil Rafinare, fondată în 1964 ca prima companie petroliera privata din istoria Coreei de Sud. Din 2006, Hyundai Oilbank controleaza mai mult de 20% din ulei de combustibil lichid uşor, aproximativ 30% de instalaţii producătoare de petrol din Coreea de Sud, şi este cel mai mare operator pe piaţă de staţii de benzină, avînd mai mult de 2000 de staţii. Hyundai Oilbank deserveşte totalmente cu maşini multifuncţionale şi lubrifianţi industriali concernul Hyundai Heavy Industries (IHH), un conglomerat multi-profil, cel mai puternic lider mondial în producţia de maşini grele, construcţii navale, echipamente electrice, motoare şi multe altele.
Din 2012, Hyundai Oilbank a intrat pe piaţa internă a Coreei de Sud şi pe piaţa asiatică a combustibililor şi lubrifianţilor şi a autovehiculelor şi lansează propria sa producţie:

— uleiuri de motor

 — uleiuri de transmisie

 — lichide speciale p/u transmisii automate şi servodirecţie

 — lichidul de frînă şi alte concumabile

Folosind numai tehnologii avansate şi dezvoltări proprii în domeniul prelucrării şi producţiei de lubrifianţi, inclusiv tehnologii care permit reducerea nivelului de sulf din uleiul de bază la minimul posibil, lucru dovedit în mod repetat de diverse examinări şi analize independente. Aceşti indicatori corespund pe deplin produsului cu o calitate de clasă mondială. O direcţie importantă a companiei este prietenia cu mediul în ceea ce priveşte metodele de producţie şi comercializare a produselor finite.

2014 a fost marcat de lansarea unei noi linii de uleiuri de înaltă tehnologie a noii generaţii XTeer, singurele ULEIURI ORIGINALE ale producţiei proprii de la compania HYUNDAI.

Uzina produce uleiuri cu o viscozitate de 60N, 150N şi 500N şi care corespunde ultimelor clase de calitate SN. Acest produs a absorbit toate evoluţiile şi realizările din domeniul producerii de uleiuri. Toate uleiurile din gama XTeer sunt foarte rezistente la fluctuaţiile de temperatură, ceea ce asigură durabilitatea pieselor motorului şi performanţa optimă în toate circumstanţele şi condiţiile. Uleiurile de bază de la această uzină vor fi utilizate ca bază pentru uleiurile XTeer.

Întreaga linie este produsă la fabricile Hyundai Oilbank de la rafinarea petrolului şi până la ambalarea produsului final, în viitorul apropiat se preconizează începerea procesului de turnare primară a uleiurilor de motor şi a lichidelor speciale XTeer în maşini la fabricile de producţie HYUNDAI / KIA.