MD-2002, Moldova, mun. Chișinău, șos. Muncești, 380

UTB B. V.

MAI MULT DE 50 DE ANI
UTB deja de mai mult de 50 de ani cooperează la nivel național și internațional în domeniul distribuției, producției și furnizării de combustibil, lubrifianți, unsori, lichide de răcire/antigel și produse specializate de înaltă calitate, inclusiv o varietate de kerosen, uleiuri albe, ceară de parafină, vaselină și uleiuri de bază. Compania și-a început activitatea cu mai mult de 50 de ani în urmă ca comerciant petrolier și anvelope. În anii 1990, UTB a început să lucreze cu grupul PetroFina. După fuziunea cu Total și Elf, această cooperare a continuat cu Total. Parteneriatul de astăzi constă în vânzarea de lubrifianți Total și Elf și cumpărarea de combustibil de la Total.

UTB desfășoară afaceri cu mari companii naționale și internaționale de petrochimie pentru a achiziționa toate produsele sale. Pentru a garanta calitatea produselor sale, afacerea se desfășoară direct cu producătorii respectați, care produc în conformitate cu specificațiile cerute. În această perioadă, organizația crește de la mic la mediu, cu peste 35 de angajați implicați în comerțul cu combustibili, lubrifianți, lichide speciale și formula de franciză pentru stația de alimentare Easy Fill.


CERCETAREA ȘI ANALIZA PETROLULUI
Cu ajutorul laboratorului, UTB monitorizează constant procesele sale de producție. Una dintre serviciile UTB este analiza uleiului uzat pentru a preveni aparatele sau echipamentele și cunoașterea stării uleiului. Prin cercetări interne și externe, UTB încearcă să realizeze noi evoluții.

MISIUNEA
„Furnizarea celor mai bune produse cu cel mai bun serviciu într-o manieră atractivă și responsabilă”.
Baza politicii noastre în domeniul calității este satisfacerea nevoilor clienților noștri. Fiecare livrare a UTB se face cu o mare atenție la cerințele specifice ale clienților. Securitatea este o condiție absolută. UTB garantează că toate produsele și activitățile legate de producție îndeplinesc cerințele, siguranța și a mediului, așa cum este descris în legislația din domeniu.