MD-2002, Moldova, mun. Chişinău, şos. Munceşti, 380

UTB B. V.

MAI MULT DE 50 DE ANI
UTB deja de mai mult de 50 de ani cooperează la nivel naţional şi internaţional în domeniul distribuţiei, producţiei şi furnizării de combustibil, lubrifianţi, unsori, lichide de răcire/antigel şi produse specializate de înaltă calitate, inclusiv o varietate de kerosen, uleiuri albe, ceară de parafină, vaselină şi uleiuri de bază. Compania şi-a început activitatea cu mai mult de 50 de ani în urmă ca comerciant petrolier şi anvelope. În anii 1990, UTB a început să lucreze cu grupul PetroFina. După fuziunea cu Total şi Elf, această cooperare a continuat cu Total. Parteneriatul de astăzi constă în vânzarea de lubrifianţi Total şi Elf şi cumpărarea de combustibil de la Total.

UTB desfăşoară afaceri cu mari companii naţionale şi internaţionale de petrochimie pentru a achiziţiona toate produsele sale. Pentru a garanta calitatea produselor sale, afacerea se desfăşoară direct cu producătorii respectaţi, care produc în conformitate cu specificaţiile cerute. În această perioadă, organizaţia creşte de la mic la mediu, cu peste 35 de angajaţi implicaţi în comerţul cu combustibili, lubrifianţi, lichide speciale şi formula de franciză pentru staţia de alimentare Easy Fill.


CERCETAREA ȘI ANALIZA PETROLULUI
Cu ajutorul laboratorului, UTB monitorizează constant procesele sale de producţie. Una dintre serviciile UTB este analiza uleiului uzat pentru a preveni aparatele sau echipamentele şi cunoaşterea stării uleiului. Prin cercetări interne şi externe, UTB încearcă să realizeze noi evoluţii.

MISIUNEA
„Furnizarea celor mai bune produse cu cel mai bun serviciu într-o manieră atractivă şi responsabilă”.
Baza politicii noastre în domeniul calităţii este satisfacerea nevoilor clienţilor noştri. Fiecare livrare a UTB se face cu o mare atenţie la cerinţele specifice ale clienţilor. Securitatea este o condiţie absolută. UTB garantează că toate produsele şi activităţile legate de producţie îndeplinesc cerinţele, siguranţa şi a mediului, aşa cum este descris în legislaţia din domeniu.

Site-ul oficial: https://www.utboils.com/