Noutăţi — Seol-Group
MD-2002, Moldova, mun. Chişinău, şos. Munceşti, 380

Noutăţi

Promoţie!!!

PREDAȚI ACUMULATORUL VECHI ȘI OBȚINEȚI REDUCERE LA CEL NOU!!!

DURACELL

Timp de decenii, Duracell a furnizat întreaga lume cu energie sub forma unei baterii. La baza acestui lucru a stat şi încă mai rămâne iepurele Duracell. Acest lucru conferă brandului o personalitate atractivă şi demonstrează zilnic că bateriile Duracell oferă o mare rezistenţă.

WYNN'S — Specialist în domeniul aditivilor

Compania noastră oferă o gamă largă de aditivi WYNN’S pentru prevenirea şi rezolvarea problemelor în următoarele sisteme de vehicule: sistemul de lubrifiere, sistemul de alimentare cu combustibil, cutia de viteze şi sistemul de răcire. De asemenea, oferim produse WYNN’S pentru sistemul de condiţionare a aerului, care luptă împotriva bacteriilor şi a mirosurilor neplăcute.

XTEER — Ulei de motor avansat de clasa PREMIUM

Uleiul de motor al noii generaţii XTeer, creat de compania HYUNDAI, este o soluţie evolutivă în domeniul lubrifianţilor auto. Acesta este un produs originar din Coreea de Sud, care a fost dezvoltat special pentru segmentul de uleiuri de motor PREMIUM, dar luând în considerare accesul la preţuri pentru autoturismele de diferite mărci şi modele, indiferent de tipul motorului, tipul combustibilului şi anul de producţie.