MD-2002, Moldova, mun. Chișinău, șos. Muncești, 380

Noutăți

Promoție!!!

PREDAȚI ACUMULATORUL VECHI ȘI OBȚINEȚI REDUCERE LA CEL NOU!!!

DURACELL

Timp de decenii, Duracell a furnizat întreaga lume cu energie sub forma unei baterii. La baza acestui lucru a stat și încă mai rămâne iepurele Duracell. Acest lucru conferă brandului o personalitate atractivă și demonstrează zilnic că bateriile Duracell oferă o mare rezistență.

WYNN'S — Specialist în domeniul aditivilor

Compania noastră oferă o gamă largă de aditivi WYNN’S pentru prevenirea și rezolvarea problemelor în următoarele sisteme de vehicule: sistemul de lubrifiere, sistemul de alimentare cu combustibil, cutia de viteze și sistemul de răcire. De asemenea, oferim produse WYNN’S pentru sistemul de condiționare a aerului, care luptă împotriva bacteriilor și a mirosurilor neplăcute.

XTEER — Ulei de motor avansat de clasa PREMIUM

Uleiul de motor al noii generații XTeer, creat de compania HYUNDAI, este o soluție evolutivă în domeniul lubrifianților auto. Acesta este un produs originar din Coreea de Sud, care a fost dezvoltat special pentru segmentul de uleiuri de motor PREMIUM, dar luând în considerare accesul la prețuri pentru autoturismele de diferite mărci și modele, indiferent de tipul motorului, tipul combustibilului și anul de producție.