MD-2002, Moldova, mun. Chişinău, şos. Munceşti, 380

DURACELL

DURACELL

IEPURELE ROZ, CARE A INTRAT ÎN ISTORIE.

Timp de decenii, Duracell a furnizat întreaga lume cu energie sub forma unei baterii. La baza acestui lucru a stat şi încă mai rămâne iepurele Duracell. Acest lucru conferă brandului o personalitate atractivă şi demonstrează zilnic că bateriile Duracell oferă o mare rezistenţă.

Simbolul mărcii a debutat în 1973, când a arătat deja că durata de viaţă a bateriilor Duracell este mult mai lungă decât cea a bateriilor standard zinc-carbon. Datorită bateriilor Duracell, iepurele a reuşit să câştige în toate competiţiile şi de atunci continuă să o facă.

Între timp, iepurele roz a călătorit în întreaga lume. Mai mult decât atât, precum şi bateriile Duracell sunt supuse unor îmbunătăţiri continue în ceea ce priveşte calitatea şi performanţa, iepurele este supus, de asemenea, evoluţiei paralele.

NAȘTEREA UNUI BRAND GLOBAL
Istoria companiei a început la începutul anilor 1920 de către inventatorul ştiinţific Samuel Ruben şi producătorul inovator de sârmă din filamente de wolfram Philip Rogers Mallory. În timpul căutării echipamentului pentru experiment, Ruben a vizitat compania lui Mallory, ce a condus la un parteneriat care a durat până la moartea lui Mallory în 1975. Această cooperare a pus bazele creării companiei Duracell International.

Invenţiile lui Samuel Ruben au revoluţionat tehnologia acumulatorilor de atunci.
De exemplu, în timpul celui de-al doilea război mondial, el a dezvoltat o baterie de mercur care a stocat o capacitate crescută într-o dimensiune mai compactă. Acest lucru a fost ideal pentru condiţiile dure ale timpului care existau în teatrul din Africa de Nord şi Pacificul de Sud. Mallory a lansat milioane de baterii inovatoare pentru uz militar şi a fondat compania Mallory Battery Company.

În anii 1950, Samuel Ruben a perfecţionat o baterie alcalină cu mangan.
Ruben a reuşit să facă bateria mai compactă şi mai durabilă decât toţi predecesorii săi. În acelaşi timp, Eastman Kodak şi-a făcut debutul pe piaţă. A început să producă camere cu bliţ încorporat; tehnologia necesită introducerea de noi standarde pentru baterii. Prin urmare, Mallory a dezvoltat baterii AAA alcaline cu mangan special pentru acest scop.

Dezvoltarea tehnologiilor, apariţia unor noi echipamente tehnice cerute de producătorii de baterii tot mai avansate, au dus la crearea în 1964 a mărcii Duracell.

Începutul propriilor vânzări de companie este cauzat de creşterea rapidă a cererii de baterii alcaline, această piaţă promite dezvoltarea rapidă şi profituri uriaşe. Piaţa de vânzare a bateriilor Duracell a explodat literalmente, iar marca a devenit globală. Printre mărcile „baterii”, Duracell a devenit rapid producătorul mondial.

De la începutul istoriei companiei, accentul a fost pus pe numeroasele aplicaţii pentru baterii. Și ca urmare a tehnologiei progresive, bateriile sunt acum utilizate într-o varietate de domenii. Duracell este numele durabilităţii incomparabile, puterii complete în situaţii extreme şi dezvoltarea continuă a produselor.

Alte ştiri