MD-2002, Moldova, mun. Chișinău, șos. Muncești, 380

DURACELL

DURACELL

IEPURELE ROZ, CARE A INTRAT ÎN ISTORIE.

Timp de decenii, Duracell a furnizat întreaga lume cu energie sub forma unei baterii. La baza acestui lucru a stat și încă mai rămâne iepurele Duracell. Acest lucru conferă brandului o personalitate atractivă și demonstrează zilnic că bateriile Duracell oferă o mare rezistență.

Simbolul mărcii a debutat în 1973, când a arătat deja că durata de viață a bateriilor Duracell este mult mai lungă decât cea a bateriilor standard zinc-carbon. Datorită bateriilor Duracell, iepurele a reușit să câștige în toate competițiile și de atunci continuă să o facă.

Între timp, iepurele roz a călătorit în întreaga lume. Mai mult decât atât, precum și bateriile Duracell sunt supuse unor îmbunătățiri continue în ceea ce privește calitatea și performanța, iepurele este supus, de asemenea, evoluției paralele.

NAȘTEREA UNUI BRAND GLOBAL
Istoria companiei a început la începutul anilor 1920 de către inventatorul științific Samuel Ruben și producătorul inovator de sârmă din filamente de wolfram Philip Rogers Mallory. În timpul căutării echipamentului pentru experiment, Ruben a vizitat compania lui Mallory, ce a condus la un parteneriat care a durat până la moartea lui Mallory în 1975. Această cooperare a pus bazele creării companiei Duracell International.

Invențiile lui Samuel Ruben au revoluționat tehnologia acumulatorilor de atunci.
De exemplu, în timpul celui de-al doilea război mondial, el a dezvoltat o baterie de mercur care a stocat o capacitate crescută într-o dimensiune mai compactă. Acest lucru a fost ideal pentru condițiile dure ale timpului care existau în teatrul din Africa de Nord și Pacificul de Sud. Mallory a lansat milioane de baterii inovatoare pentru uz militar și a fondat compania Mallory Battery Company.

În anii 1950, Samuel Ruben a perfecționat o baterie alcalină cu mangan.
Ruben a reușit să facă bateria mai compactă și mai durabilă decât toți predecesorii săi. În același timp, Eastman Kodak și-a făcut debutul pe piață. A început să producă camere cu bliț încorporat; tehnologia necesită introducerea de noi standarde pentru baterii. Prin urmare, Mallory a dezvoltat baterii AAA alcaline cu mangan special pentru acest scop.

Dezvoltarea tehnologiilor, apariția unor noi echipamente tehnice cerute de producătorii de baterii tot mai avansate, au dus la crearea în 1964 a mărcii Duracell.

Începutul propriilor vânzări de companie este cauzat de creșterea rapidă a cererii de baterii alcaline, această piață promite dezvoltarea rapidă și profituri uriașe. Piața de vânzare a bateriilor Duracell a explodat literalmente, iar marca a devenit globală. Printre mărcile „baterii”, Duracell a devenit rapid producătorul mondial.

De la începutul istoriei companiei, accentul a fost pus pe numeroasele aplicații pentru baterii. Și ca urmare a tehnologiei progresive, bateriile sunt acum utilizate într-o varietate de domenii. Duracell este numele durabilității incomparabile, puterii complete în situații extreme și dezvoltarea continuă a produselor.

Alte știri